Cautare

1411 de rezultate pentru "klc 600" (8.34 secunde)
Ea a mentionat ca peste un milion de cazuri au fost rezolvate de procurori anul trecut, din care peste 2.600 de dosare de coruptie. ... Unii procurori au avut de solutionat 1.600 de dosare in acest an, mult peste media europeana.
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat joi, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca PSD si PNL au pus la cale un blat rusinos care dureaza de 600 de zile si ca, din acest motiv, motiunea de cenzura depusa de PD-L impotriva guvernului are sanse mici de reusita.
Acuzat ca nu a avut viziune si nu a gestionat corespunzator situatia din zona amintita Iorgus sustine ca a lasat lucrurile in perfecta ordine si ca actualul edil nu trebuia decat sa achite 600 de milioane de lei vechi pentru ca Enel sa-si definitiveze lucrarea.
"Datoriile persista la Herghelia Mangalia, mai avem si pe la ENEL, Regia de Apa, care ajung la 600. ... "Am reusit sa incheiem campania de impadurire unde s-au plantat 600 de hectare de puieti.
Si sa le spuna lor ca actualul Guvern a luat mai multe masuri decat guvernul liberal, care a creat 600.000 de noi locuri de munca. ... Guvernul pe care l-am condus a creat 600.000 de noi locuri de munca, guvernul Boc a pierdut 200.000;
Vicepresedintele gruparii sindicale Dolj, Ion Ciciu, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca peste 600 de politisti vor protesta maine, in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
Analiza a aratat lipsa din baza de date a Oficiului a mai multor documente, pentru care au fost incasate sume de la 400 la 600 de lei, in functie de volumul si valoarea proiectelor depuse de botosaneni.
De asemenea, salariul minim in sectorul bugetar va scadea de la 705 la 600 de lei.
Liderul organizatiei judetene spune ca la Botosani au fost inregistrate aproximativ 600 de demisii, printre care si cele ale vicepresedintilor, care au sustinut ca au plecat din formatiune in semn de solidaritate cu fostul vicepresedinte national al UNPR.
Prin proiect de lege al salarizarii unitare, Guvernul a decis recent ca salariile de baza din sectorul public vor fi majorate anul viitor cu 15% raportat la nivelul din luna octombrie, iar salariul de baza minim brut pe tara va creste de la 600 lei la 670 lei.
Presedintele PSD Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca, potrivit calculelor realizate de Uniunea Social Liberala (USL), costurile pentru populatie ale reformei administrative, implicand schimbarea actelor de identitate, ar putea ajunge la 600-700 de lei pentru fiecare cetatean, relateaza Agerpres.
Christian Ciocan a fost unul dintre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului European al Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare.
Acestia vor putea beneficia de indemnizatie neplafonata in primul an, respectiv de cel putin 600 lei si cel mult 3.400 lei.
La nivelul judetului Constanta au fost implantate peste 1.600 de cabaline, urmand ca actiunea de aplicare a crotaliilor la celelalte animale sa fie aprobata de catre Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor (ANSVSA) de la Bucuresti.
Pentru scadenta martie, euro a fost tranzactionat luni la 38.000 - 38.600 de lei, pentru ca vineri sa urce de la 38.800 la 39.200 de lei, mai jos cu 1.300 de lei fata de jumatatea lui noiembrie.
Pentru schiuri mai trebuie scoase din buzunar peste cinci milioane si pentru o pereche de bete 600.000 de lei. Nici ochelarii de protectie nu sint mai ieftini, ei ajungind si la 900.000 de lei, iar o pereche de manusi speciale - aproximativ 600.000 de lei.
Notorietatea de care se bucura Grupul de firme European Drinks & Food nu se datoreaza numai calitatii superioare a renumitelor sale bauturi racoritoare si alcoolice, ape minerale sau produse alimentare fabricate pe modernele platforme industriale din Bihor, ci si dublei calitati de cel mai mare angajator si contribuabil privat din Romania, pe care si-o revendica gratie numarului mare de salariati in toata tara, dar si celor peste 3.600 de miliarde de lei virate numai anul trecut la bugetul consolidat al statului.
In urma discutiilor s-a ajuns la un pret de sapte euro pe metrul patrat, rezultind o suma de 50 de ori mai mare, adica 323.076.600 de lei.
Costul total al campaniei, care se va desfasura pe o perioada de opt luni, se ridica la 600.000 de euro, din care aproximativ 450.000 de euro sunt costuri rambursabile.
De asemenea, raman neschimbate preturile la benzina Premium E Plus, care va costa in continuare 32.900 de lei, Euro Plus fara plumb va putea fi achizitionata de la pompa tot cu 34.800 lei si Euro Standard fara plumb, cu 32.600 de lei.
google-analytics.com